Grillad lax med en underbar kaprissås

Serverar: 4 portioner

Detta brukar fungera hos barnen.

Ingredienser

  • 500 g laxfilé, hel bit med skinnet kvar
  • 1 tsk olivolja
  • Salt
  • Halvgrov peppar
  • Kaprissås
  • 2 dl gräddfil
  • ½ dl lättmajonäs
  • 4 msk röd stenbitskaviar
  • 2 msk kapris
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Pensla laxen med olivolja. Salta och peppra. Grilla fisken först med skinnsidan nedåt och sedan en kortare stund på andra sidan. Om du inte har någon grill så steker du fisken i ugnen på 150 grader i 15 - 20 minuter.
    2. Blanda gräddfil, lättmajonäs, stenbitskaviar, kapris, salt och peppar i en bunke. Servera laxen med kokt potatis, sås och en sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben