Grillad röding med örter

Serverar: 3-4 portioner

Går även bra med annan hel fisk. Underbart gott!!

Ingredienser

  • 2 röding
  • 4-6 timjankvistar
  • 3-4 rosmarinkvistar
  • 3-4 salviakvistar
  • 6 pressade vitlöksklyftor
  • Olivolja till pensling
  • Flingsalt
  • Peppar
  • Limeklyftor
  • Instruktioner

    1. Skölj och torka fisken innuti och utanpå. Snitta med en skarp kniv ca 2cm långa snitt i skinnet. Fyll fisken med med örter och vitlök i snitten och innuti. Pensla hela fisken med olja och strö över flingsalt.
    2. Grilla fisken på het grill ca 5 minuter på varje sida. Servera med limeklyftor och gärna lime och basilikacremé (se mitt recept).

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben