Grillade pilgrimsmusslor med lime

Serverar: 4 portioner

Pilgrimsmusslor är bara sååå gott. Prova om ni aldrig har smakat det tidigare!

Ingredienser

  • 20 stora pilgrimsmusslor
  • Marinad
  • 1 msk rivet limeskal
  • saften från 1 lime
  • 2 vitlöktsklyftor
  • 1 msk citronolja (olivolja med citronsmak)
  • 1 nypa havssalt
  • Instruktioner

    Blanda marinaden. Vän försiktigt ner musslorna i marinaden och låt stå kallt i 1 timme. Grilla pilgrimsmusslorna ca 4 min på vardera sida över medelvarm glöd. Det är viktigt att gallret är riktigt rent så inte musslorna fastnar och trasas sönder.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    Gurgelfranz 16 februari 2009

    Jag serverade dessa på alla hjärtans dag som förrätt, mycket gott! Jag stekte dem dock istället för att grilla.

    chabbe 29 augusti 2010

    Vad serverar ni till?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben