Grisfilé med russin

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

något för den som tycker om russin

Ingredienser

  • 400-500 gr grisfilé
  • ca 1 dl russin
  • 1 msk smör eller margarin
  • 1 tsk salt
  • 1 kryddmått svartpeppar
  • 2 dl grädde eller gräddfil
  • Instruktioner

    skär snitt längs filen lägg i russin och bind samman filen med bomullsband bryn matfettet i en stekpanna och bryn köttet väl runt om salta och peppra efterstek under lock på svag värme ca 20 minuter tag upp köttet klipp bort snöret och skär köttet i skivor späd stekpannan med grädde eller gräddfil servera såsen till köttet ett litet tips som jag provar är att linda bacon kring grisfilén får då en lite rökt smak servera små brynta potatisar till samt en god sallad smaklig spis !

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben