Grön pastasallad med basilika

Serverar: 4 portioner

Jättegod pastasallad!

Ingredienser

  • 200 g fullkornspasta, t.ex Fusilli
  • 1 brk (ca 250 g) kronärtskockshjärtan
  • 100 g mozzarella
  • 2 dl urkärnade oliver
  • 3 dl gröna förvällda ärtor
  • 3 dl färska basilikablad
  • 3 msk pesto
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    Koka pastan. Skär kronärtskockshjärtan i fyra delar och mozzarellan i små tärningar. Låt pastan rinna av och rör ihop den varm med peston i en skål. Efter att pastan svalnat en aning, blandas varsamt ned; kronärtskockshjärtan, ost, oliver, ärtor och basilikablad. Lägg några fina basilikablad på toppen och mal över svartpeppar.

    Liknande recept

    1.5
    30 min
    4-6
    1

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben