Serverar: 4 portioner
Vegan
Blanda vetemjöl, grahamsmjöl, smör eller margarin och salt i en matberedare. Tillsätt vatten och hacka snabbt ihop till en deg. Tryck ut degen i en pajform ca 24 cm i diameter. Grädda i 225°C, ca 15 minuter. Skala morötter och rotselleri. Skölj och ansa purjolöken. Skölj squashen. Riv alla grönsakerna grovt, gärna med hjälp av matberedarens grova rivskiva. Fräs allt det gröna i olja i en stekpanna. Häll över grönsaksbuljong. Krydda med rosmarin, timjan, salt och peppar. Låt fräset puttra ett par minuter tills nästan all vätska kokat in. Häll grönsaksfräset i pajskalet och strö över riven ost. Grädda pajen i 250° C, ca 10 minuter.
Tips för vegetarianer
När man väljer att äta helt vegetarisk är det viktigt att man ser till...