Serverar: 6 portioner
Enkel att variera
1. Blanda alla ingredienser till pajdegen i en matberedare och kör hastigt till en deg. Tryck ut degen i en form med löstagbar botten, 24 cm. Ställ kallt ca 30 min. 2. Fyllning: Blanda ägg och kesella. Smula ner fetaosten. Pressa i vitlöksklyftan. Salta och peppra. 3. Grönsaker: Förväll broccoli i lättsaltat vatten ca 5 min, låt rinna av väl i durkslag. Strimla purjolök och paprika och fräs dem i olivolja några minuter. Strimla de soltorkade tomaterna. 4. Förgrädda pajskalet mitt i ugnen ca 12 min. Lägg i grönsakerna, smula i fetaosten och häll över fyllningen. Grädda pajen mitt i ugnen ca 35 min eller tills den stannat och fått lite färg.
Tips för vegetarianer
När man väljer att äta helt vegetarisk är det viktigt att man ser till...