Grönsakswok med biff, kokos och russinris

Serverar: 4 portioner

En portion ger 530 kcal (2,3 MJ) och 14 g fett.

Ingredienser

  • 500 g ryggbiff, strimlad
  • 3 dl jasminris
  • 6 dl vatten
  • salt
  • 2 msk russin
  • 2 msk rapsolja
  • 2 röda paprikor, strimlade
  • 200 g sockerärtor
  • 100 g minimajs, kluvna på längden
  • 2 dl groddar
  • 3 msk indonesisk soja
  • salt
  • svartpeppar
  • 2 msk kokosflingor
  • Instruktioner

    Koka riset med russin. Bryn köttet i olja i wok eller stekpanna med höga kanter, lite i taget, tills det fått fin färg. Tillsätt paprika, ärtor och majs. Fräs ca 5 min tills grönsakerna är knapriga. Tillsätt groddar och soja och smaksätt med salt och svartpeppar. Strö över kokos och servera med ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben