Grov julsenap
Passar utmärkt till både lutfisken och julskinkan.
Ingredienser
1 påse, 40 g brunt senapsfrö
2-3 msk vatten
2 msk brun farin
1 tsk vinäger
1 krm salt
0,5 dl olivolja
Instruktioner
Finfördela senapsfröna i matberedaren. Tillsätt lite vatten under arbetets gång.
Smaksätt de krossade fröna med brun farin, vinäger och salt. Blanda till sist ner oljan.
Häll senapen på en glasburk med lock. Låt stå svalt ca 2 veckor innan servering.
Liknande recept
Grovt bröd med äpple och youghurt.
4.6
1 h 20 min
2
14
Grov långfranska
4
2
1
Grova muffins
4
3
Grovt bröd
4.8
1
3
Grovt långpannebröd
Helags grova bröd
4.3
5
Evas stora grova bröd
4.3
3 h
2
Grov skånsk senap
4
1
Grovt hasselnötsbröd
4
2
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!