Gubbröra
Serverar:
4 portioner
Tid:
20 minuter
Enkel förrätt
Ingredienser
1 burk ansjovisfileer å 100 gram
2 gula lökar
2 msk smör
2 hårdkokta ägg
½ krm vitpeppar
1 dl finhackad dill eller persilja
4 mörka brödskivor
Instruktioner
Häll bort spadet från ansjovisen. Hacka fileerna.
Skala och hacka löken. Fräs den mjuk och glansig i lite matfett.
Blanda samman ägghacket med ansjovis och lök. Smaka av med vitpeppar.
Fördela blandningen på brödskivorna. Strö över klippt dill eller persilja.
Liknande recept
Den Gyldene Fredens gubbröra
5
4
2
Vitlökskavring till gubbröra mm
2 h
1-2
1
Gubbröra
4
Varm gubbröra
5
4
3
Sandvikare med gubbröra
4
Gubbröra på kavring
2-4
Gubbröra LCHF
5
4
1
Kryddig gubbröra på kavring
4
1
Gubbröra, sommarklassiker även för gummor
20 min
6
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!