Sandvikare med gubbröra

Serverar: 4 portioner

Pröva klassikern sandvikare, här med lite salt gubbröra på mörkt bröd

Ingredienser

  • 4 ägg
  • 1 ask ansjovisfiléer, ca 125 g
  • 2 msk finhackad rödlök
  • 1 1/2 dl minifraiche
  • 3 msk hackad dill
  • 1 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 8 skivor mörkt bröd
  • Instruktioner

    Hårdkoka äggen, 8-10 min. Skala och hacka dem. Hacka ansjovisen. Blanda ägg, ansjovis, lök, minifraiche och dill. Smaksätt med salt och peppar. Lägg ihop brödskivorna två och två med fyllning emellan. Dela i trekanter. Servera med gurka och tomat.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben