Mild gubbröra på rågbröd

Serverar: 2 portioner

Gubbröra på smörgås, jättegod och rik på nyttig omega-3. En perfekt förrätt eller smårätt. Förbered gärna gubbröran dagen före - den blir ännu godare då.

Ingredienser

  • 1 hårdkokt ägg
  • 75 g inlagd sill
  • ½ dl Arla köket crème fraiche
  • 1 msk finhackad rödlök
  • ½ dl hackad gräslök
  • 2 skivor osötat fullkornsbröd
  • Instruktioner

    1. Hacka ägget grovt och skär sillen i små bitar. Blanda alla ingredienser och låt stå i kyl, gärna över natten. Lägg röran på fullkornsbröd och garnera ev med hackad gräslök.
    2. Tips! Fet fisk behöver de flesta äta mer av. Även makrill och lax passat utmärkt på frukostmackan.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben