Gubbröra LCHF

Serverar: 4 portioner

Snabb god nyttig lunch.

Ingredienser

  • 4 hårdkokta ägg, hackade
  • 8 ansjovisfiléer, i småbitar
  • 1 liten gul lök, finhackad
  • 1 msk finskuren gräslök
  • 1 msk finklippt dill
  • 1 äggula
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 krm finmald vitpeppar
  • Ev. 4 bitar smörade Finncrisp
  • Garnering
  • Ev. löjrom
  • Några gräslöksstrån
  • Instruktioner

    1. Blanda ihop ägg- och lökhack, ansjovis och kryddgrönt. Vänd ner äggulan och krydda med senap och vitpeppar.
    2. Forma röran till ägg med hjälp av två teskedar och lägg upp dem på finncrisp.
    3. Om du är glutenintolerant eller inte "har råd" att äta så mycket kolhydrater lägg upp gubbröran i snapsglas eller dylikt.
    4. Garnera eventuellt med löjrom och gräslöksstrån.

    Liknande recept

    3.3
    1 h 15 min
    4
    12

    Kommentarer (1)

    lena4 3 februari 2012

    Smaskens med bara en sallad. Kommer jag att göra igen. En femma är det värt.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben