Gubbröra på kavring

Serverar: 2-4 portioner

En god förrätt, blir godast om den får stå några timmar i kylen innan servering

Ingredienser

  • 8 ansjovisfiléer
  • 4 hårdkokta ägg
  • 2 råa äggulor
  • 2 msk kaviar
  • 2 msk persilja
  • 2 msk dill
  • 2 msk gräslök
  • 4 skivor kavring
  • Smör
  • Instruktioner

    Finhacka persilja, dill, gräslöken, grovhacka ansjovisfiléerna och hårdkokta äggen. Bred smör på kavringen. Mosa de hårdkokta äggen med äggulorna. Blanda ner ansjovisen och tillsätt kryddorna. Smaka av och kontrollera sältan. Skeda upp på kavringen och servera.

    Liknande recept

    5
    1 h 40 min
    2
    4
    5
    2 h 30 min
    6
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben