Gubbröra i tunnbröd

Serverar: 18 portioner

Packa tunbrödsrullarna i plastlådor, lägg gärna smörgåspapper mellan så de inte klibbar ihop.

Ingredienser

  • 5 ansjovisfiléer
  • 2 hårdkokta ägg
  • ½ gul lök
  • ½ dl finhackad gräslök
  • 4 msk lättmajonnäs
  • 1 krm nymald svartpeppar
  • 2 skivor mjukt rektangulärt tunnbröd
  • Instruktioner

    1. Finhacka ansjovisfiléerna. Skala och finhacka ägg och lök. Blanda ansjovis, ägg, lök, gräslök, majonnäs och svartpeppar.
    2. Fördela fyllningen på tunnbröden och rulla ihop från långsidan. Skär i bitar och fäst med tandpetare.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben