Gul och grön tagliatelle med skinka och grädde

Serverar: 4 portioner

Grymt god. Om du älskar pasta, kommer du att älska den här maten!

Ingredienser

  • 350 g gul och grön tagliatelle
  • 150 g rökt skinka
  • 150 g kokt skinka
  • 3 dl vispgrädde
  • 2 äggulor
  • 2-3 tsk paprikapulver
  • 2 tsk dragon
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 30-50 g riven ost, helst parmesan
  • Instruktioner

    Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Koka upp grädden med finstrimlad skinka, paprika och dragon. Rör ner äggulorna i såsen, men låt den inte koka mer. Smaka av med salt och svartpeppar. Häll den heta såsen över pastan och blanda om. Servera genast med riven ost.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben