Gulaschsoppa

Serverar: 4 portioner

Mycket god och mustig soppa!

Ingredienser

  • 200 g fransyska
  • 1 st gul lök
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 3 st potatisar
  • 1 st morot
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 msk vetemjöl
  • 1 tsk kummin
  • 1 tsk mejram
  • 1/2 dl paprikapulver
  • 2 st nejlikor
  • 1 l buljong
  • Instruktioner

    Tärna köttet, potatisen och moroten. Hacka lök och vitlök. Fräs köttet i smör eller olja. Tillsätt lök, vitlök, potatis, morot, tomatpuré, mjöl och kryddor. Fräs en stund och häll i buljong. Koka under lock tills köttet är riktigt mört.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben