Gullans äggtoddyparfait

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme

Använd gärna skålar/ glas som är låga men breda. Exempelvis "martiniglas utan fot"

Ingredienser

  • 3 äggulor
  • 3 msk strösocker
  • 1 ½ dl vispgrädde
  • Servering
  • 1 tsk kakao
  • 1 tsk nescafé
  • 1 tsk florsocker
  • 4 msk konjak
  • Instruktioner

    1. Vispa en äggtoddy av äggulor och strösocker, blanda den med den vispade grädden. Lägg upp i glas och frys 45 min.
    2. Pudra på ett tav av cacao, nescafé och florsocker. Krön det hela med ett halvt äggskal fylld med congac.

    Liknande recept

    4.4
    30 min
    35
    14

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    "Ägg, ägg, mera ägg. Ät så får du skägg!"
    Jag har nog fastnat i barnsångstexterna denna påsk. Citatet i rubriken...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben