Gyllene romans

Serverar: 6 portioner

Drinktilltugg, förrätt, buffé - vad du vill

Ingredienser

  • 1 stort och 1 litet paket philadelphiaost
  • 1 burk creme fraiche
  • 2 ägg
  • 1 gul lök
  • Salt
  • Peppar
  • 150-200 g löjrom
  • 1 citron till garnering
  • 1 paket salta kex
  • Instruktioner

    1. Hårdkoka äggen. Blanda osten med creme fraiche och mosa i äggen samt den finhackade löken. Salta och peppra efter smak.
    2. Platta till smeten så att den liknar en tårta. Lägg löjromen ovanpå och garnera med halva citronskivor runt om.
    3. Servera med salta kex som man tar tårtan med.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben