God och fräsch sallad.
Strimla isbergssalladen i smala, fina strimlor. Lägg dem i ett durkslag och skölj noga. Skölj och skär gurkan och paprikan. Lägg alltihop i en salladsskål. Dela granatäpplet på mitten och skär sedan på mitten igen. Bänd loss kärnorna försiktigt så att de inte går sönder och lägg dem i skålen. Hacka cashewnötterna grovt och lägg i dem i salladen. Blanda mix för dressing med vattnet och oljan. Häll blandningen över salladen och rör samman alltihop.
Härliga fiskrätter!
Lax känns riktigt somrigt, ja, egentligen alla fiskar. Hur somrigt...
Potatisgratäng
Potatis är basen i många av våra mest svenska rätter. Trots att potati...
Bönsallad med fetaost
En fin bönsalladen som serveras varm med fetaost som smälter lite g...
Låter gott. Ett tips för att få loss granatäppelkärnorna är att dela granatäpplet på mitten och slå med en träslev på baksidan så ramlar kärnorna ut lätt utan att gå sönder.
Åh, tack för tipset. Det ska jag prova nästa gång jag har granatäpple.