Hallon- och blåbärskrisp med kardemumma

Serverar: 4 portioner

:)

Ingredienser

  • 250 gram frysta blåbär
  • 250 gram frysta hallon
  • 3 msk fruktsocker
  • 3 msk potatismjöl
  • Krisp
  • 0.5 dl vetemjöl
  • 0.5 dl fiberhavregryn
  • 2 msk solrosfrön
  • 0.5 tsk malen kardemumma
  • 0.5 tsk salt
  • 3 msk fruktsocker
  • 3 msk flytande margarin , ev mjölkfritt
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200°. 2. Blanda bären med fruktsockret och potatismjölet och lägg det i en pajform. 3. Blanda mjöl, havregryn, solrosfrön, kardemumma, salt och fruktsocker med det flytande margarinet till en smulig massa. 4. Fördela massan över bären och grädda ca 20 minuter tills pajen fått fin färg. Lätt vaniljglass är gott till

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben