Hallonmousse

Serverar: 4 portioner

Tid: 2 timmar 30 minuter

Servera med några hela bär och en klick vispad grädde på toppen.

Ingredienser

  • 1½ dl vispgrädde
  • 1 pkt frysta hallon (225 gr)
  • 1 äggvita
  • ½ krm. salt
  • 2 msk socker
  • Instruktioner

    1. Vispa grädden 2. Mosa bären med en gaffel eller kör i mixer. (spara några till garnering) 3. Häll äggvita och salt i absolut ren skål och vispa styvt. 4. Tillsätt sockret lite i taget och fortsätt att vispa tills smeten blir blank. 5. Vänd ner hallonen och till sist grädden. 6. Häll upp i portionsskålar eller 1 stor skål. 7. Låt stå kallt i 2 timmar.

    Liknande recept

    4
    40 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben