Hallonmuffins med Baileys

Serverar: 12 portioner

Riktigt goda muffins.

Ingredienser

  • 6 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • ½ tsk salt
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 200 g margarin
  • 2½ dl strösocker
  • 2 ägg
  • 1½ dl mjölk
  • ½ dl Baileys
  • 200 g färska eller frysta hallon
  • Garnering
  • Florsocker
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 175 grader. Blanda mjölet med bakpulvret,Vsaltet och vaniljsockret i en stor skål och ställ åt sidan. Vispa margarinet och sockret vitt och pösigt med en elvisp. Vispa i äggen och rör sist i mjölken och likören. Rör försigtigt ihop mjölblandningen med äggsmeten. Blanda sist i hallonen. Fördela smeten i muffinsformar. Grädda mitt i ugnen ca 10 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben