Hallonvisp med daimkross

Serverar: 4 portioner

Frisk hallondessert med krossad daim.

Ingredienser

  • 250 g hallon
  • 2 msk flytande honung
  • 2 tsk vaniljsocker
  • Rivet skal av 1 lime
  • 1 dl turkisk yoghurt
  • 1 dl vispgrädde
  • 1 dubbeldaim
  • Garnering
  • Citronmeliss
  • 4 rullrån eller liknande
  • Instruktioner

    1. Mixa 200 g av hallonen med flytande honung och vaniljsocker. Blanda i rivet skal från limen och yoghurt. Vispa grädden och vänd ner i krämen.
    2. Fördela hälften av hallonkrämen i fyra glas. Lägg på några hallon.
    3. Hacka daimen och lägg lite av hacket på hallonen. Fördela resten av hallonkrämen i glasen. Toppa med resten av hallonen och daimen.
    4. Dekorera med lite citronmeliss. Servera med rånen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben