Hallonyoghurtdessert med crunch

Serverar: 4 portioner

Syrlig yoghurt med krispig crunch och hallon serveras i glas.

Ingredienser

  • 4 dl turkisk yoghurt, 10%
  • 150 g hallon
  • 2 msk honung, flytande
  • Citronmeliss
  • Crunch
  • 2 msk smör och rapsolja
  • 2 dl havregryn
  • 2 msk farinsocker
  • Citronmeliss
  • Instruktioner

    1. Smält smör och rapsolja i en stekpanna. Tillsätt havregryn och farinsocker, och fräs under omrörning. Lägg upp i en skål för att svalna.
    2. Varva crunch, yoghurt, hallon och honung i dessertglas strax före serveringen. Dekorera med citronmeliss.
    3. Njut!

    Liknande recept

    4 h 30 min
    20-30

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben