Halloumi med chili

Serverar: 10 portioner

Tid: 10 minuter

Annorlunda

Ingredienser

  • 2 msk hackade, urkärnade röda chili (ca 2 medelstora)
  • 2 msk jungfruolja, extra fin
  • 500 g halloumiost, medeltjockt skivad (ca 0.5 cm)
  • 1/4 citron, saften
  • Instruktioner

    1. Blanda den hackade chilin och olivoljan i en liten skål och låt den stå så att smakerna hinner utvecklas medan du lagar osten.
    2. Jag använder en teflonpanna till det, utan någon olja, och steker skivorna i ca 2 minuter på var sida tills de fått fin gyllenbrun färg här och där.
    3. När alla halloumiskivorna är stekta lägger du upp dem på ett par små tallrikar. Rör om chilin, häll den över osten och pressa över lite citron. Så enkelt är det.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben