Halstrad Gös med rödbetor, kapris och skirat smör.

Serverar: 4 portioner

Härlig sommarmat

Ingredienser

  • 0,6 kg gösfilé , portionsbitar
  • 2 msk dill , finhackad
  • 0,5 dl kapris
  • 1 dl rödbetor , tärnade
  • 1 st rödlök , finhackad
  • 50 g smör
  • salt
  • peppar
  • Instruktioner

    1. Skär gösfilerna i portionsbitar om filérna är stora 2. Smält smör i en kastrull och lägg ner rödlök, kapris och rödbetor. Fräs i några minuter och krydda med salt och peppar. 3. Stek eller grilla gösen hastigt i en grillpanna eller i en stekpanna. låt gärna skinnet sitta kvar. 4. Blanda ner lite dill i kapris och rödbetsröran och servera gösen med färskpotatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben