Hanssons fiskgratäng

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme

En kalasgod gratäng som min studentkompis fixade till med de små resurser vi hade som fattiga studenter!

Ingredienser

  • 1 paket fryst fiskfilé (sej, torsk eller liknande)
  • 1 paket fryst bladspenat
  • 4 hackade tomater utan skal
  • 1 burk Campbells Champinjonsoppa
  • 1 dl vispgrädde
  • 2 dl riven ost
  • Kokt ris
  • Instruktioner

    Tina fiskblocket lätt. Skär fisken i 1,5 centimeter tjocka skivor. Grovhacka de skalade tomaterna. Lägg ut bladspenaten blandat med de grovhackade tomaterna i en ugnsfast form. Lägg fiskskivorna så att de täcker tomat- och bladspenatsmixen. Blanda champinjonsoppan med vispgrädde och riven ost. Grädda gratängen i 175-200 graders ugnstemperatur ca 45 minuter. Servera med kokt ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben