Hasselnötskakor med mynta
Nötter och mynta låter gott!
Ingredienser
200 g smör
1 dl brun farin
3 dl vetemjöl
100 g hasselnötter
2 msk färsk Legro mynta
Instruktioner
Rör ihop smör och farin i en skål. Tillsätt mjöl, finhackade nötter och hackad mynta. Knåda degen ordentligt.
Rulla degen till små kulor. Lägg kulorna på plåtar med bakplåtspapper. Tryck till varje kula med en gaffel.
Baka kakorna mitt i ugnen på 200°C i 10-12 min.
Liknande recept
Thaigryta med kyckling, ananas och mynta
5
4
Thaigryta med kyckling, ananas och mynta
4
Fetaost och vattenmelonsallad med mynta och oliver
5
15 min
4
3
Björnbärssylt med mynta och lime
4
1
2
Choklad- och hasselnötskaka med romrussingrädde
10-12
Vinbärsskum med mynta
4
2
Apetinacouscous med mynta
4
Tomat och gurksallad med feta och mynta
6
Vattenmelonslush med lime och mynta
4.5
4
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!