Hasses special

Serverar: 4 portioner

Matroade herrar finns det gott om. Hasse Scherrer är en av de många som tycker om att experimentera i köket både hemma i Nacka och ombord på motorseglaren Lydia - familjens stora hobby under isfria månader. Hans specialbiff är en veritabel läckerhet. Pröva.

Ingredienser

  • 400-500 g blandfärs
  • Fransk senap
  • 400-500 g emmenthalerost i tjocka skivor
  • 4-5 normalstora gula lökar i tunna skivor
  • Instruktioner

    1. Dela färsen i två delar och forma den ena som en pajform. Bottna med hälften av osten, lägg på den råa löken och täck med resten av osten.
    2. Bred senap över osten och lägg resterande färs som ett lock över. Stek biffen i 175-200° ca 1 timme. Blandad sallad är gott till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben