Havre och vetelimpa

Bakmaskin

Ingredienser

  • 4 dl vatten
  • 1 tsk salt
  • 2 msk olja
  • 3 dl havregryn
  • 7 dl vetemjöl
  • 1-11/2 tsk torrjäst
  • Instruktioner

    1. Häll i allt i degbunken.
    2. Bäst blir brödet om det bakas på menyn för grovt bröd (meny 3 på min Severinmaskin).
    3. Lycka till.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    Tuje 12 januari 2009

    Gott bröd som blev fluffigt och bra! Även gott dagen efter, vilket inga andra bröd jag gjort i maskinen varit (om man inte rostar dem alltså...). Tack!

    iwonag 16 februari 2011

    Jag använder 4,5 dl vatten, 2 tsk salt och 1 tsk torrjäst.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben