Helenas pastasallad med pesto och mozzarella

Serverar: 6 portioner

Tid: 20 minuter

Jättegod pastasallad som man kan ha till grillat eller på ett buffébord.

Ingredienser

  • 500 g kokt pasta
  • 1/2 brk pesto, röd el. grön, à 190 g
  • 1/2 dl olivolja
  • Salt
  • Peppar
  • 2 påsar mozzarella à 125g
  • 1 gul paprika
  • 150 g ruccolasallad
  • 1 dl rostade solroskärnor
  • Några cocktailtomater
  • Instruktioner

    Koka pastan och låt den kallna. Dela mozzarellan i mindre bitar och strimla paprikan. Blanda sedan alla ingridienser med pastan. Dekorera med cocktailtomaterna. Gott till grillat. Eller på buffébordet.

    Liknande recept

    1.5
    30 min
    4-6
    1

    Kommentarer (1)

    susanne62 28 maj 2010

    Tack för den goa pastasalladen, gjorde dubbel sats en med röd pesto och en grön. Den röda var lite goare.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben