Citron- och honungsrostade nötter med fikon- och bärsallad är nyttiga tillbehör till müslin (finns bland mina recept). Förenkla till vardags genom att blanda rostad müsli med nötter, kokosflingor, russin och torkad frukt.
Ingredienser
8 dl havregryn eller grynblandning
1½ dl koncentrerad äppeljuice
2 msk rapsolja
Till servering
Naturell yoghurt
Instruktioner
- Servera med honungs- och citronrostade nötter, se bland mina recept samt sallad med fikon, bär och honungssås, se bland mina recept.
- Sätt ugnen på 150 grader. Blanda grynen i en skål med äppeljuice och olja. Bred ut grynen på en bakpappersklädd plåt. Rosta mitt i ugnen ca 30 minuter, rör om 3-5 gånger under tiden. Låt kallna.
- Förvara i lufttät burk med lock. Servera till yoghurt och tillbehör.
Liknande recept
Kommentarer (0)