Heta enchiladas

Serverar: 3-5 portioner

Tid: 1 timme

Mycket goda enchiladas med lite sting!

Ingredienser

  • 3 kycklingfiléer
  • 1 påse taco-mix
  • ½ dl vatten
  • 8 tortillas
  • 1 liten zucchini
  • 3 tomater
  • 6 färska champinjoner
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 liten burk (230 g) hot taco sås
  • 2 msk chilisås
  • 2 dl riven ost
  • Smör eller margarin att steka i
  • Instruktioner

    Skär kycklingen i bitar och bryn den i en stekpanna med smör. Lägg undan i en skål. Skär zucchinin i bitar och skölj och skär champinjonerna i skivor. Fräs zucchini och champinjoner tills de är mjuka. Lägg ner kycklingen, tillsätt tacomixen och vatten. Rör runt så kryddorna fördelas och koka tills det mesta av vattnet kokat bort. Skär under tiden tomaterna i klyftor och dela på hälften och lägg i kycklingröran. De ska bara bli varma. Lägg ut de åtta tortillabröden och fördela kycklingröran jämt på dem. Rulla ihop och lägg i en ugnssäker form med lite smör i. Blanda samman crème fraiche med tacosåsen och bred ut såsen över rullarna. Strö över riven ost. Gratinera i 225 grader i ca 15 minuter. Ät med tacosås, guacamole och en härlig grönsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben