Stek köttfärsen och tillsätt kryddan. Koka ut färsen med 1 ½ dl vatten.
Lägg ut ett bröd och bred ut köttfärs på halva brödet.
Ovan på den så lägger du en rejäl matsked crème fraiche ovanpå färsen, gör likadant med tacosåsen.
På andra halvan sätter du ett lager med riven västerbottensost.
Värm en torr stekpanna till medium och dra försiktigt i den, när osten smält så viks den ihop på mitten.
Lyft ur den och lägg den i ugnen för varmhållning medan de andra görs färdiga på samma sätt.
Riktigt gott!Trevligt alternativ till tacos, fem poäng!
gnuBrita16 mars 2010
Åh!
Jag älskade verkligen detta recept. Så otroligt snabbt och så kan man fylla quesadillan med lite vad man vill. Den var till och med god mikrad dagen efter, om än något degigare i konsistensen.
EKC61508 januari 2011
Det här var ett perfekt recept att plocka fram till en fredagskväll när lusten att äta gott är större än motivationen att stå vid spisen.
Himla enkelt men ändå väldigt gott.
Ett recept vi kommer att använda fler gånger.
Jag har sparat det i min kokbok under rubriken Fredagsgott.
Passar perfekt!!!
Tack för receptet Mvh Jocke
Jullan199617 april 2011
Otroligt goda! Gillades av hela familjen.
sodeli19 juni 2011
Mycket gott, och så enkelt. Använde mediumsalsa men hettan räckte gott och väl till för oss.Kommer lagas många gånger.
Riktigt gott!Trevligt alternativ till tacos, fem poäng!
Åh! Jag älskade verkligen detta recept. Så otroligt snabbt och så kan man fylla quesadillan med lite vad man vill. Den var till och med god mikrad dagen efter, om än något degigare i konsistensen.
Det här var ett perfekt recept att plocka fram till en fredagskväll när lusten att äta gott är större än motivationen att stå vid spisen. Himla enkelt men ändå väldigt gott. Ett recept vi kommer att använda fler gånger. Jag har sparat det i min kokbok under rubriken Fredagsgott. Passar perfekt!!! Tack för receptet Mvh Jocke
Otroligt goda! Gillades av hela familjen.
Mycket gott, och så enkelt. Använde mediumsalsa men hettan räckte gott och väl till för oss.Kommer lagas många gånger.