Hirsbiffar med röd pesto

Serverar: 4 portioner

Matiga, smakrika och näringsrika vegobiffar.

Ingredienser

  • 3 dl kokt hirs
  • 1 liten zucchini
  • 2 msk pumapfrön
  • 2 msk sesamfrön
  • 4 msk rismjöl
  • 2 msk röd pesto (färdigköpt med soltorkade tomater)
  • 1 msk kokosolja
  • 2 tsk glutenfri sojasås
  • 1/4 tsk svartpeppar
  • 1/4 tsk salt
  • Instruktioner

    1. Koka hirs enligt anvisning på förpackningen. Finriv zucchini, tillsätt lite salt och ställ den åt sidan ett par minuter. Krama sedan ut vattnet och lägg den i en stor skål.
    2. Torrosta pumpafrön och sesamfrön i 2 minuter och tillsätt dem tillsammans med hirs i zucchinin. Blanda i röd pesto, sojasås och rör om. Tillsätt sedan rismjöl, salt och peppar och blanda väl.
    3. Forma 6 runda biffar och stek i en stekpanna på medelvärme i ett par minuter på varje sida.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben