Hjortronparfait

Serverar: 6 portioner

Har fortfarande inte provat detta, men lägger ut det ändå. Jag är löjligt förtjust i hjortron.

Ingredienser

  • 3 dl väl mogna hjortron
  • 3 ägg
  • 1 dl strösocker
  • 2 dl vispgrädde
  • Instruktioner

    Rensa hjortronen. Sjud äggen och sockret i vattenbad under vispning tills den tjocknar. Ta krämen av värmen och vispa tills den är kall. Rör i hjortronen. Vispa grädde till ett fast skum och vänd ner i krämen. Häll upp i sköljd form och ställ i frysen i minst 5 timmar. Tag ut hjortronparfaiten ca. 30 min före servering.

    Liknande recept

    5
    1 h 30 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben