Hjortronparfait

Serverar: 6 portioner

Ingredienser

  • 3 dl hjortron
  • 3 st ägg
  • 1 dl socker
  • 2 dl vispgrädde
  • Instruktioner

    1. Rensa hjortronen. Sjud äggen och sockret i vattenbad under vispning tills smeten tjocknar. Vispa tills krämen är kall. Rör i hjortronen.
    2. Vispa grädden till fast skum och vänd ned i krämen. Häll upp i sköljd form och ställ i frysen i minst 5 timmar. Tag ut parfaiten ca 30 minuter före serveringen.

    Liknande recept

    5
    1 h 30 min
    4
    1

    Kommentarer (1)

    Tillberga 18 augusti 2008

    de var de godaste jag ätit på LÄNGE och då äter jag gott nästan varje dag 1000000 tack för detta recept

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben