Hjortronparfait
Serverar:
6-8 portioner
Tid:
10 minuter
Enklare kan det inte bli och samtidigt så gott!
Ingredienser
3 äggulor
1dl florsocker
1 burk hjortronsylt, ca 400 g
Rivet skal av en citron
3 dl vispgrädde
Instruktioner
Om så önskas kan hjortronsylten pressas genom en trådsil för att få bort kärnorna.
Vispa gulor och socker pösigt. Tillsätt sylt, citron och vispad grädde. Frys i en form. Klart!
Liknande recept
Hjortronparfait á la Cattelin
30 min
10
Hjortronparfait
10
Passionerad hjortronparfait med björnbärsmarmelad
4
6
Hjortronparfait
5
4-6
Rensadel
5
1 h 30 min
4
1
Hjortronparfait
5
6
1
Hjortronparfait
6
Svärmors Hjortronparfait
20 min
6
Hjortronparfait med blockchoklad
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!