Höstwok med svamp och chorizo

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Snabbt och lättlagat

Ingredienser

  • 500 g potatisklyftor, djupfrysta
  • 2 msk smör
  • 200 g svamp, färsk, valfri sort
  • 300 g chorizokorv
  • 1 st gul paprika, strimlad
  • 1 st orange paprika, strimlad
  • 150 g spenat, eller ruccola, färsk i påse
  • 1 st vitlöksklyfta, pressad
  • 0,5 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar, mald
  • 1 st parmesan, flagad
  • Instruktioner

    1. Woka potatisklyftorna i smör. Skölj och skiva svampen. Skiva korven. Skär bort kärnorna på paprikorna och strimla dem. Woka svamp och korv också.
    2. Stek tills allt har fin färg och potatisen är mjuk. Tillsätt strimlade paprikor och låt de steka med ett tag. Lägg i spenaten, pressa över vitlöken, salta och peppra. Blanda.
    3. Flaga parmesan över och servera.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben