Honungskyckling med ljummen oliv- och fetaostsallad

Serverar: 4 portioner

Ingredienser

  • 4 färska kycklingklubbor
  • 1-2 msk apelsinblomshonung
  • 8-12 körsbärstomater delade
  • 2 små rödlökar
  • kokt grön sparris
  • 2-3 små kokta morötter
  • färsk oregano
  • 50 g skogschampinioner
  • svarta oliver
  • balsamvinäger
  • 75 g fetaost
  • Instruktioner

    Ugnsstek kycklingklubborna i 225° ca 25 min och pensla med salt, peppar och honung utrört i lite varmt vatten. Dela rödlökarna i klyftor. Värm grönsakerna och oliverna i vinägern ca 2-3 min. Blanda ner fetaosten som delats i mindre bitar. Servera blandningen ljummen till den varma kycklingen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben