Hummersås med stenbitsrom

Serverar: 4 portioner

Tid: 10 minuter

Ljuvlig kall sås som passar till lax

Ingredienser

  • 2 dl crème fraiche
  • 2 msk hummerfond
  • 1 tsk senap
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 100 g stenbitsrom
  • Klippt dill
  • Instruktioner

    1. Blanda alla ingredienserna i en skål. Vill du ha en tunnare sås kan du blanda ut den med lite mjölk. Såsen får gärna "mogna" någon timme i kylskåpet innan den serveras.
    2. Lycka till! Smaklig måltid!

    Liknande recept

    Kommentarer (3)

    NewDown 25 juni 2008

    Mycket god till ugnstekt lax. Tack för receptet.

    Kicki8 6 juli 2008

    Mycket god sås.

    ros 22 maj 2010

    Hej! Ett tips är att tillsätta lite finhackad rödlök Lycka till!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben