Indisk gryta med Quorn, cashewnötter och ingefära

Serverar: 4 portioner

En gryta med en enkel men supergod sås där man mixar cashewnötter med kryddor & tomat. Toppas med kokosmjölk

Ingredienser

  • 100 g cashewnötter
  • 2 msk rapsolja
  • 2 msk riven ingefära, färsk
  • 1 msk garam masala
  • 1 tsk spiskummin
  • 2 msk honung
  • 1 tsk salt
  • 1 krm cayennepeppar
  • 400 g passerade tomater
  • 200 g kokosmjölk
  • Olja, till stekning
  • 300 g Quornbitar
  • Instruktioner

    1. Mixa alla ingredienserna till kryddpastan med en mixerstav till en slät, tjock smet.
    2. Hetta upp lite olja i en kastrull och fräs Quornbitarna tillsammans med kryddpastan. Tillsätt kokosmjölken och låt puttra på medelvärme ca 15 minuter.
    3. Servera gärna med Naanbröd, ris och sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben