Indisk kyckling

Serverar: 2 portioner

Tid: 30 minuter

Låter jättegott

Ingredienser

  • 300 g kyckling
  • 1 liten gul lök
  • 1 msk margarin
  • ½ äpple
  • 1 tsk curry
  • ½ tsk salt
  • ½-1 krm timjan
  • 3/4 dl vatten
  • 2 tomater
  • ½ dl kaffegrädde
  • Tillbehör
  • Bananskivor
  • Jordnötter
  • Mandarinklyftor
  • Paprikaringar
  • Instruktioner

    1. Tina kycklingen om den är fryst. Dela den i 4 bitar.
    2. Hacka löken fint och fräs den i margarin på en stekpanna eller i en liten stekgryta. Tillsätt äpplet som först skurits i bitar samt curry salt och timjan.
    3. Häll på vattnet och låt såsen koka 2-4 minuter. Lägg i kycklingdelarna och låt rätten koka i ca 30 minuter.
    4. Skär tomaterna i klyftor och tillsätt dem. Häll i grädden och låt det koka upp.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Malmöfestival
    Av all mat som serveras under Malmöfestivalen har Matklubben hållit...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben