Indisk kyckling

Serverar: 1 portioner

Tid: 10 minuter

En jättemumsig kycklingrätt.

Ingredienser

  • 2 kycklingfiléer, 125 g
  • 1 krm timjan
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 1 tsk olja
  • Röra
  • 0,5 dl kesella lätt
  • 0,5 pressad vitlöksklyfta
  • 1 krm garam masala
  • 1 krm gurkmeja
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Krydda kycklingen med timjan, salt och peppar. Bryn den runtom i olja i en stekpanna. Lägg över kycklingen på ett ugnssäkert fat. Sten den färdig i ugnen vid 200 grader i ca 10 minuter.
    2. Blanda ingredienserna till röran. Servera den till kycklingen tillsammans med ugnsbakad potatis, exempelvis klyftpotatis och en sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Malmöfestival
    Av all mat som serveras under Malmöfestivalen har Matklubben hållit...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben