Indiska quornfiléer

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 1 timme 30 minuter

Jättegott att grilla på sommaren, men går även att steka i stek/grillpanna. Kryddmängden går att variera efter tycke och smak. Quorn går att byta mot kyckling.

Ingredienser

  • 2 dl mild naturell yogurt
  • 1-2 vitlöksklyftor
  • 1 tsk ingefära
  • ½ tsk farinsocker
  • 1 tsk garam masala
  • ½ tsk curry
  • ½ tsk koriander
  • 4 quornfiléer
  • Instruktioner

    1. Blanda ihop marinaden, lägg i quornfiléerna och låt marinera ca 1 timme. (Jag brukar lägga i frysta filéer och låta dem tina i marinaden, ca 1½ timme.)
    2. Grilla/stek filéerna och servera med ex. matig sallad med bönor och grillade grönsaker och fruktsalsa.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben