Koka riset i buljongen enligt paketets anvisning.
Förväll broccolin lite lätt.
Tärna alternativt strimla kasslern.
Lägg riset underst i en ugnsfast form.
Varva kassler, broccoli och svamp ovanpå riset.
Vispa grädden lite lätt och blanda ner ketchupen.
Häll det över formen och ansluta med att strö osten överst.
Gratinera i mitten av ugnen ca 30 minuter eller tills det har fått fin färg.
Servera en sallad till.
Hej
Maten var självklart god fast jag inte är stormförtjust i kassler men resten av familjen tyckte de var kanongott. Ibland så måste man ju servera även sådans som inte man är jätteförtjust i tyvärr, men helt klart godkännt.
MVH Chris
Hej Maten var självklart god fast jag inte är stormförtjust i kassler men resten av familjen tyckte de var kanongott. Ibland så måste man ju servera även sådans som inte man är jätteförtjust i tyvärr, men helt klart godkännt. MVH Chris