Serverar: 6 portioner
En snabb variant som ej behöver kokas. Smakar jättegott och passar bra till kött! Enkel att göra också och det är ju ett plus! Kul att kunna bjuda på egen inlagd gurka.
Skär gurkan i tunna skivor. Blanda socker, ättika och vatten, peppar och salt i en skål. Lägg i gurkskivorna. Strö över rikligt med hackad persilja. Låt gurkorna ligga i lagen i någon timme innan den serveras.
Japansk matlagning
Vi svenskar beställer numera yakiniku och sukiyaki med samma självk...
Svenska kockar i mat-OS
De senaste fyra åren har Svenska Kocklandslaget tränat inför OS i matl...
Mycket god!
Perfekt säger min man och han är verkligen expert på inlagd gurka.
Har en fråga som känns lite dum. Men hur länge kan man förvara gurkan?
Underbart god gurka! Tack för ett toppen recept!
Mkt god gurka!! tack för ett jättebra recept.
Jättegott! Smakar precis som den "ska", dvs som svärmors. Enkelt, men fantastiskt bra!