Tid: 15 minuter
Vi 40-Talister, denna gurka tillsammans med en stek, mmmmm
Blanda vatten,ättiksprit,socker och vitpeppar. Vitpeppar´n skall vara med tycker jag. Skiva gurka i tunna skivor, har man inte en maskin som skivar, så ta en osthyvel. Lägg i gurkan och strö över lite persilja, bara som dekoration. När gurkan är slut, och ni förmodligen är sugen på mer, kan ni använda lagen 1 gång till. Lycka till.
Japansk matlagning
Vi svenskar beställer numera yakiniku och sukiyaki med samma självk...
Svenska kockar i mat-OS
De senaste fyra åren har Svenska Kocklandslaget tränat inför OS i matl...
Även 60-talister minns med välbehag mammas söndagsstek och denna gurka till, MUMS!
Hej, denna "gurksallad" är bara sååå god !! Min mormor brukade alltid gör denna ! Klar favorit ! Hade tyvärr slut på persilja hemma men smakar bra utan. Passar på att skicka med en bild på den. Hoppas att det är OK !?!
det resept går det bra om man ska lagra gurkorna en längre tid?