Förvärm ugnen till 175 grader. Smörj och bröa en 20 cm kvadratisk bakform; lägg den åt sidan. Lägg mjöl, bakpulver och salt i en liten skål; rör om så det blandas.
Smält chokladen och smöret i en medelstor kastrull på låg värme och rör hela tiden. Rör i socker. Vispa in ägg, lite åt gången, med en ballongvisp. Vispa i likör. Vispa in mjölblandningen i chokladblandningen tills de precis är blandade. Sprid ut smeten jämnt över bakformen.
Grädda i 22 till 25 minuter eller tills mitten är fast. Förflytta formen till en bakgaller; låt den kylas fullständigt innan glaseringen.
Bered Irish Cream glasyren. Sprid glasyren över den svalnade kakan. Kyl i åtminstone 1 timme eller tills glasyren är fast. skär kakan i kvadrater på 5 cm.
Lagra den tätt insluten i kylskåpet. Dessa brunkakor bör inte frysas.